Ο Σύλλογος Νεανικής επιχειρηματικότητας (Youth Entrepreneurship Club) είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την, για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, την διεξαγωγή του Startup Greece Week -  Ελληνική Εβδομάδα για την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα.

Το Startup Greece Week 2020 θα πραγματοποιηθεί, από τις 4-10 Μαΐου, 100% online ζωντανά, με πληθώρα ομιλιών, θεματικών εργαστηρίων, ανοικτών συζητήσεων και ενός διαγωνισμού για startups.

Στόχος είναι η ανάπτυξη του Ελληνικού startup οικοσυστήματος, μέσα από την ενημέρωση, ευαισθητοποίηση, εκπαίδευση και την δικτύωση.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο:

Startup Greece Week 2020

Το Ucnet συμμετείχε στο έργο BIOTALENT σε συνεργασία με το ΜΦΙΚ και ανέλαβε τη φιλοξενία, ανάπτυξη και υποστήριξη της πλατφόρμας ηλεκτρονικής μάθησης του έργου.

Ο Σύλλογος Νεανικής επιχειρηματικότητας (Youth Entrepreneurship Club) είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την, για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, την διεξαγωγή του Startup Greece Week -  Ελληνική Εβδομάδα για την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά στις 26 Απριλίου 2020, 19:00-21:00