Σας ενημερώνουμε ότι μετά από πρόταση της Κεντρικής Υπηρεσίας Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου, το Πρυτανικό Συμβούλιο του Ιδρύματός μας στην  147η /10-4-2017 συνεδρία αποφάσισε τη διαγραφή των μηνυμάτων στους φακέλους  Spam  και Trash της Κεντρικής Υπηρεσίας Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου τα οποία έχουν διάρκεια μεγαλύτερη των 30 ημερών, προκειμένου να ελευθερωθεί αποθηκευτικός χώρος, ο οποίος θα καλύψει επιπλέον ανάγκες των μελών της Πανεπιστημιακής Κοινότητας.

Το Κέντρο Υποδομών και Υπηρεσιών Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών του Πανεπιστημίου Κρήτης και συγκεκριμένα οι Μονάδες Επικοινωνιών και Δικτύων καθώς και Υπολογιστικών Υποδομών, ενδιαφέρονται να απασχολήσουν έναν Μηχανικό για την Απομακρυσμένη Τεχνική Υποστήριξη Ιδρυμάτων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε επίπεδο διαχείρισης δικτύων και δικτυακών υπηρεσιών.

Το Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας διοργανώνει Συμπόσιο Ψηφιακής Τεχνολογίας στις 5 & 6 Νοεμβρίου 2018 στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 20 χρόνων προσφοράς στην Έρευνα & την Εκπαίδευση και την ένταξη νέων ψηφιακών δράσεων στον τομέα της Υγείας.

Στις 13 – 14  Οκτωβρίου 2018 στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Κρήτης θα διοργανωθεί η FOSSCOMM 2018, το μεγαλύτερο ετήσιο συνέδριο ανοιχτού λογισμικού και τεχνολογιών στη Ελλάδα.

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης και το Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Υλικών αναγορεύει τον Αντώνιο Μίκο, Καθηγητή Εμβιομηχανικής, Χημικής και Βιομοριακής Μηχανικής στο Πανεπιστήμιο Rice των Η.Π.Α, σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Υλικών, της Σχολής Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Νέες θέσεις απασχόλησης στο  Κέντρο Υποδομών και Υπηρεσιών Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών του Πανεπιστημίου Κρήτης και συγκεκριμένα η Μονάδα Επικοινωνιών και Δικτύων. Πληροφορίες στο : http://www.ucnet.uoc.gr/ucnet/dynatotites-apasholisis