Ζωντανή μετάδοση του TEDxUniversityofCrete  που θα πραγματοποιηθεί στις 24 Μαρτίου,

στο Πολιτιστικό & Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου.

Για την ζωντανή μετάδοση συνδεθείτε στις υπηρεσίες βίντεο του Πανπειστημίου Κρήτης: http://video.ucnet.uoc.gr/live

Παρακολούθηση και από το την σελίδα της εκδήλωσης  http://www.tedxuniversityofcrete.com/

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε   http://www.tedxuniversityofcrete.com/

Το Πρόγραμμα NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ / ΙΤΕ, το Επιστημονικό και Τεχνολογικό Πάρκο Κρήτης  (ΕΤΕΠ-Κ) του ΙΤΕ, το H2B HUB και ο Οργανισμός Bizrupt σας προσκαλούν στο bootcamp Match and Develop a Startup που θα διεξαχθεί το απόγευμα 15 Φεβρουαρίου 2018 και στις 22-24 Φεβρουαρίου 2019.

Το Κέντρο Υποδομών και Υπηρεσιών Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών του Πανεπιστημίου Κρήτης και συγκεκριμένα οι Μονάδες Επικοινωνιών και Δικτύων καθώς και Υπολογιστικών Υποδομών, ενδιαφέρονται να απασχολήσουν έναν Μηχανικό για την Απομακρυσμένη Τεχνική Υποστήριξη Ιδρυμάτων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε επίπεδο διαχείρισης δικτύων και δικτυακών υπηρεσιών.

Το Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας διοργανώνει Συμπόσιο Ψηφιακής Τεχνολογίας στις 5 & 6 Νοεμβρίου 2018 στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 20 χρόνων προσφοράς στην Έρευνα & την Εκπαίδευση και την ένταξη νέων ψηφιακών δράσεων στον τομέα της Υγείας.

Στις 13 – 14  Οκτωβρίου 2018 στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Κρήτης θα διοργανωθεί η FOSSCOMM 2018, το μεγαλύτερο ετήσιο συνέδριο ανοιχτού λογισμικού και τεχνολογιών στη Ελλάδα.